Строителната ни система включва цялата носеща конструкция, покривни и стенни системи, изолация и всички окомплектовки. Могат да бъдат използвани също интегрирани в халето подкранов път и мецани.

Носеща конструкция – Галванизирани, студеноогънати Z,C и U профили.
Покривни столици и стенни водачи, работещи като прости или непрекъснати греди; стенните водачи могат да бъдат монтирани в оста на колоните или извън нея.
Галванизирани монтажни болтове

Оборудването е последният елемент към всяка сграда, придавайки й завършеност и естетичен вид. Панелите които ползваме се изработват от поцинкована ламарина в цвят по RAL и могат да бъдат с изолация полиуретан, EPS, XPS или минеална вата според Вашето желание.

ОПЦИИ – гаражни врати, входни врати, ролкови врати , прозорци, светопропускливи панели, горно осветление, отдушници, кръгли и eдинични вентилатори, вътрешни панели , портални врати.

Изработка и монтаж на конзолни висящи метални плъзгащи портални врати за домашни и индустриални цели.

Благодарение на технологията, висящият портал не докосва земята по протежение на целия светъл отвор, което позволява на тежки превозни средства да преминават безпрепятствено и без опасения от повреждане релсовия път на вратата.

Друго предимство е това, че не се налага почистване на сняг и наслагвания, тъй като вратата се движи, без да докосва земята.

Подходяща мощна автоматика с дистанционно управление, управление с бутон и др.

За производството на метални конструкции използваме само сертифицирани заваръчни съединения с контрол на качеството. Металните конструкции, които предлагаме, са антенни мачти, прожекторни кули,  колони и греди, комуникация, заварени греди и други структури.

Елементи за металните конструкции са предлаганите от нас като контактно заварени, пресовани, перфорирани, решетъчни скари, метални стълби, метални пътеки и различните видове ламарина.

Най-съвременните металообработващи машини в производствената ни база и служителите с дългогодишен опит са в гаранция за високо качество и прецизност при изработката и на най-сложната метална конструкция.

Стремим се непрестанно да въвеждаме иновационни решения. Опитът ни с различни по обем проекти от прожекторни кули до изграждането на индустриални комплекси, както и модерната технология за изработка, ни прави лидер на пазара за метални конструкции.